jueves, 10 de abril de 2014

2A ROMÀNIC EXTREM (6-4-2014)

El  passat diumenge   vaig  participar a la  2 edició de la mitja  marató de la Romànic Extrem  2014.
La  cursa  constava  de 23   km de  muntanya  en   que  degut les  pluges  dels  últims  dies   el  fang va  fer una  mica  mes  dura  aquesta   cursa que  per si  sola   ja  ho  era.

Una   gran representació  del  Club Atletisme Olot Terra de Volcans  i  una sortida de la mitja  casi  calcada a la de l'any passat.

Val a dir que     la  cursa  la  vaig  trobar  molt  dura   per  dos  motius. Primer ,pel  recorregut  exigent, ja que després de la  sortida  venien  un parell de  km  ràpids i  després  un desnivell  important   seguit  de  una  baixada  amb  bastants   pujades  trencacames  i   al   final   quan  ja  veies  la  gran  estelada i senties  els  altaveus  (km 21)  es  desviava  a  la dreta  i  pujàvem   fins  l'ermita de  santa  Margarita.  I la  segona  per  la  calor,   va  fer un  dia  esplèndid  per  anar a la  costa   però massa   calorós   per  córrer.  Podríem dir  que  vaig  acabar el  gas   el  km 20 i   els  3  restants   hem va portar l’ inèrcia.

Al  final arribada    molt gratificant   acompanyat de la   família  i  amics.
 Al   final   2h 44 min 28 seg   en la  posició  68è de la  general i 17è  de la   meva  categoria. Molt  i molt  content.
classificació

Un  cop  mes  felicitacions  a l'organització  pels  serveis, marcatge, simpatia, facilitats  etc  També a la  gent  que  ha  cedit les  fotografies,   i  a les   associacions   i penyes  que  també hi eren (  com  estava  la  botifarra de  l'arribada   Bufff)